ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, διαθέτουν σημαντική πείρα στο χειρισμό τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων, και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας.

Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Ένα Νέο Εργαλείο που προστίθεται στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων

Ένα νέο εργαλείο μίας ολόκληρης διαδικασίας πολυεπίπεδης διαπραγμάτευσης αποτελεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός καθώς, μέσω αυτού, πιστοποιημένοι διαπραγματευτές μεσολαβούν και πραγματοποιούν μία ομαλή και ασφαλή διαπραγμάτευση με τους πιστωτές, φέρνοντας ευνοϊκά αποτελέσματα για τον πελάτη.

Η υπαγωγή στον εξωδικαστικό μηχανισμό αποτελεί ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στον οφειλέτη. Ανεξαρτήτως επίτευξης ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού ή μη, όλες οι εξωδικαστικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν, αποτελούν win – win situation για τον οφειλέτη, αφού:

 • Είτε θα ρυθμιστούν οι οφειλές με τους καλύτερους δυνατούς όρους που μπορούν να επιτευχθούν, με ένα μέρος από το αρχικό συνολικό χρέος του πελάτη να διαγράφεται.
 • Είτε το χρονικό διάστημα των 3 μηνών που διαρκούν οι εξωδικαστικές διαπραγματεύσεις, θα δώσει το περιθώριο να διαμορφώσει ο οφειλέτης, με τη βοήθειά μας, τη μέγιστη δυνατή άμυνα, αναφορικά με την υπόθεσή του, αντλώντας τις κατάλληλες πληροφορίες από τους πιστωτές – servicers.
 • Επιπρόσθετα, όσες ρυθμίσεις έχουν γίνει ήδη, δημοσίου ή και funds, δύναται να επιδιωχθεί η βελτίωσή τους με τους καινούριους κανόνες του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού.
 • Για παράδειγμα, μπορεί να ρυθμιστεί η αποπληρωμή ενός ρυθμισμένου χρέους από 5% με 3% σταθερό επιτόκιο, έως 420 δόσεις σε τράπεζες και έως 240 δόσεις στο δημόσιο.

Τα γραφεία μας προτείνουν στους οφειλέτες να κατανοήσουν τον εξωδικαστικό μηχανισμό ως ένα εργαλείο που μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλά επίπεδα διαπραγμάτευσης, άμυνας, βελτίωσης ρυθμίσεων, μέσω μιας στοχευμένης διαπραγμάτευσης από τους έμπειρους δικηγόρους - διαπραγματευτές μας και όχι απλώς ως ένα κερδισμένο χρονικό διάστημα 3 επιπλέον μηνών, προ των πράξεων εκτέλεσης που θα μεταφέρουν την υπόθεση στον χώρο των δικαστηρίων.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter