ΑΚΙΝΗΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Στο τμήμα Ακίνητης Ιδιοκτησίας, η ομάδα των ειδικών των δικηγορικών γραφείων Lekkakou & Associates - Law Firm, επί δεκαετίες εξειδικεύεται και ασχολείται με θέματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές του δίκαιου ακίνητης ιδιοκτησίας

ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Στο τμήμα Ακίνητης Ιδιοκτησίας, η ομάδα των ειδικών των δικηγορικών γραφείων Lekkakou & Associates - Law Firm, επί δεκαετίες εξειδικεύεται και ασχολείται με θέματα που καλύπτουν όλες τις πτυχές του δίκαιου ακίνητης ιδιοκτησίας, και εκπροσωπούν πωλητές, αγοραστές, δανειστές, αρχιτέκτονες, εργολάβους, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την παροχή συνδρομής στην υλοποίηση κάθε επένδυσης, με συνεργαζόμενα εξειδικευμένα δικηγορικά και τεχνικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την διενέργεια των απαραίτητων ενεργειών για την αγορά γης ή κατοικίας, καθώς και την διαμεσολάβηση για την τελική κατάρτιση της σύμβασης. Επιπλέον, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταβίβαση της γης ή της κατοικίας.

Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σε όλες τις φάσεις των επενδύσεων σε ακίνητα, που κυμαίνονται από τις αγορές, πωλήσεις, μισθώσεις και χρηματοδοτήσεις, μέχρι κοινοπραξίες και διασυνοριακές συναλλαγές.

Παρέχουμε υπηρεσίες τόσο σε ιδιώτες όσο και εταιρείες στους εξής τομείς:

 • Απόκτηση, διαχείριση και πώληση ακίνητης περιουσίας
 • Συνοριακές διαφορές μεταξύ ιδιοκτητών τεμαχίων γης
 • Εγγραφές για έκδοση τίτλων
 • Συμβουλές σχετικά με τη φορολογία ακινήτων
 • Μέθοδοι διακράτησης κυριότητας
 • Χρονομερίδια
 • Υποθήκες
 • Δημοπρασίες
 • Δικαστική εκπροσώπηση και επίλυση διαφορών
 • Σύνταξη και επικύρωση διαθηκών, επανασφραγίσεις διαθηκών και διαχείριση ακίνητης περιουσίας
 • Επενδύσεις σε ακίνητα από Έλληνες Ομογενείς ή κατοίκους τρίτων Χωρών

Περισσότερα ...

Ειδικότερα για κατοίκους τρίτων χωρών

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, αναλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με το νόμο με τον Ν. 3894/2010 όπως έχει τροποποιηθεί από το Ν.4146/2013, για την έκδοση της άδειας παραμονής τύπου D, για πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς τους, μπορούν να παραμείνουν νόμιμα στην Ελλάδα πέντε χρόνια και να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους, διασφαλίζοντάς τους την απόκτηση/αγορά ακινήτου, αξίας όχι μικρότερης των 250.000,00 Ευρώ.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter