ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν σε κάθε θέμα που αφορά την επιχείρησή σας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Στη σημερινή εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά, η επιτυχία μιας επιχείρησης συχνά εξαρτάται και από τις ικανότητες και την εμπειρία των δικηγόρων και νομικών συμβούλων της.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη μιας ομάδας πλήρως καταρτισμένων και έμπειρων νομικών συμβούλων, οι οποίοι γνωρίζουν σε βάθος τις ιδιαιτερότητες της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρουν ανταγωνιστικές και καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις και λύσεις.

Γιατί μαζί μας;

Τα Δικηγορικά Γραφεία Κων. Λεκκάκου, είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν σε κάθε θέμα που αφορά την επιχείρησή σας. Ενδεικτικοί τομείς υπηρεσιών:

Ίδρυση, εξαγορά και διάλυση εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αναδιοργάνωση και αναδόμηση εταιρειών.
Διακρατικές συναλλαγές και κοινοπραξίες
Αντιπροσωπείες και συμφωνίες διανομής
Εφαρμογή των Χρηματοπιστωτικών Νόμων
Συμφωνίες μετόχων και διοίκηση εταιρειών.
Διακρατικές συναλλαγές και κοινοπραξίες.
Ίδρυση και διάλυση συνεταιρισμών.
Αφερεγγυότητα Εταιρειών
Δημιουργία και χρήση εμπιστευμάτων
Διαχείριση εταιρειών
Αύξηση κεφαλαίου και εξεύρεση κεφαλαίων χρηματοδότησης
Αντιπροσωπείες και συμφωνίες διανομής
Ιδιωτικές και δημόσιες προσφορές και εξαγορές
Προστασία ελεύθερου ανταγωνισμού
Προστασία καταναλωτών
Επενδυτικές προτάσεις (π.χ. Αγορά και εκμετάλλευση ακινήτων κλπ)
Αξιόγραφα, συναλλαγματικές, επιταγές, κλπ.
Franchise

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter