ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Π. ΛΕΚΚΑΚΟΥ

Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, Νομικός Σύμβουλος & Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών,
με 28η εμπειρία σε θέματα Εμπορικού – Εταιρικού δικαίου. Διπλωματούχος Νομικής Σχολής και πτυχιούχος Γαλλικών Εμπορικών και Οικονομικών Σπουδών του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Παρισιού (CERTIFICAT PRATIQUE DE FRANCAIS COMMERCIAL ET ECONOMIQUE).

Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Συντονίστρια Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO).

 

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών :
 • Προϊσταμένη Νομικών Υπηρεσιών θυγατρικής εταιρείας του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, (Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ,  Τράπεζα XIOSBANΚ, Τράπεζα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ) με τομείς ευθύνης την παρακολούθηση / είσπραξη τραπεζικών απαιτήσεων, στεγαστικών δανείων, καταναλωτικής πίστης, πιστωτικών καρτών,  απαιτήσεων από συμβάσεις Leasingτης εταιρείας ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING, τον έλεγχο ακινήτων Αττικής και περιφέρειας.
 • Υπεύθυνη για την εποπτεία και οργάνωση χορήγησης εμπράγματων εξασφαλίσεων του Ομίλου Πειραιώς, μεταβιβάσεις ακινήτων, χρηματοδοτικές μισθώσεις, νομική κάλυψη σε διαρροή θεμάτων προσωπικών δεδομένων κ.λπ.
 • Προϊσταμένη Μεγάλων Επιχειρήσεων & Πελατών θυγατρικής του  Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, με τομείς  ευθύνης την παρακολούθηση  και είσπραξη των  Επιχειρηματικών & Εμπορικών Απαιτήσεων μεγάλων  επιχειρήσεων  και την νομική εκπροσώπηση τους ενώπιον των  ελληνικών  δικαστηρίων.
 • Νομική Σύμβουλος σε Μεγάλες Επιχειρήσεις, Ομίλους Εταιρειών,  θυγατρικές πολυεθνικών Εταιρειών που δραστηριοποιούνται  στον  Ελλαδικό χώρο, με  πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων, ανταποκρινόμενη με επιτυχία στην  εφαρμογή υψηλών standards Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών απαιτήσεων και προτύπων.

Περισσότερα ...


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τα δικηγορικά γραφεία ΛΕΚΚΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ με τον διακριτικο τίτλο Lekkakou & Associates - Law Firm  ιδρύθηκαν το 1992, από την Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών και Νομική Σύμβουλο, κ. Κωνσταντίνα Λεκκάκου.

Είκοσι και πλέον χρόνια, με έδρα το Ελληνικό και με δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και το Εξωτερικό, παρέχουμε αξιόπιστη διαχείριση υποθέσεων των πελατών μας με προτεραιότητα το προσωπικό, οικονομικό, επιχειρηματικό συμφέρον και γνώμονα την επιτυχία και την επίλυση των προβλημάτων τους τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Αναλαμβάνουμε υποθέσεις από όλο το φάσμα του δικαίου (με ιδιαίτερο προσανατολισμό στο εμπορικό, επιχειρηματικό και τραπεζικό δίκαιο-προστασία δανειοληπτών). Επίσης χειριζόμαστε υποθέσεις διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, διεθνών συμβάσεων, επενδυτικών προγραμμάτων, ηλεκτρονικού εμπορίου κ.α.).

Έμπειροι και καταρτισμένοι νομικοί συνεργάτες εκπροσωπούν και υποστηρίζουν τους πελάτες μας με υπεύθυνο χειρισμό και αξιοπιστία. Προσφέρουμε άμεση, ευέλικτη και εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε νομικό πρόβλημα σας, μέσα σε κλίμα εμπιστευτικότητας και επαγγελματισμού.

Τα γραφεία μας παρέχουν, επίσης, συνολικές λύσεις, σε επιχειρήσεις από την ίδρυση τους και σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους εφοδιάζοντας με την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σε τομείς που η γνώση του νόμου δεν είναι προσβάσιμη σε όλους. Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια των υποθέσεων με παροχή συμβούλων με υψηλή εξειδίκευση, αντιλαμβανόμενοι το επιχειρηματικό όραμα και προσανατολιζόμενοι στην επίτευξή του όντας ενημερωμένοι για τις τρέχουσες αλλαγές του νομικού-οικονομοτεχνικού πλαισίου και τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του στο τρέχον επιχειρηματικό περιβάλλον.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη στον σχεδιασμό και τη δομή των συναλλαγών σας, στη δομική δημιουργία και διατήρηση αποτελεσματικής επιχειρηματικής λειτουργίας, στο να προσαρμόσετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας στις νέες απαιτήσεις και φυσικά στο να πραγματοποιήσετε κινήσεις στρατηγικής σημασίας σε οποιονδήποτε επιχειρηματικό κλάδο, διατηρώντας την επιχείρησή σας λειτουργική, αποδοτική και ανταγωνιστική.

Περισσότερα ...


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος του γραφείου μας είναι να παράσχουμε επαγγελματικές και αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες, οι οποίες να συνδράμουν τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δικαστικά και εξωδικαστικά.

Το συμφέρον των πελατών μας έρχεται πάντα πρώτο. Η θωράκιση και η προστασία των πελατών μας από μελλοντικούς κινδύνους και όχι μόνο η προσωπική επαφή με τον πελάτη μας, αποτελεί στόχο πρωτεύοντα ιδιαίτερα σήμερα όπου τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς μεταβάλλονται ταχύτατα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπροσαρμόσετε τις δανειακές σας συμβάσεις, να προβείτε σε οποιεσδήποτε συμφωνίες αναδιάρθρωσης των οφειλών σας με τράπεζες, κ.λ.π., καθώς και να εναρμονίσετε την πολιτική της επιχείρησης σας στις αλλαγές των οικονομικών δεδομένων και να εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες.


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το κύριο ανθρώπινο δυναμικό μας απαρτίζεται από νομικούς/LLM, μέλη του ICC σε Ελλάδα και Ευρώπη με σημαντική εμπειρία στην διαχείριση υποθέσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων Ελλάδος και Εξωτερικού, καθώς και Τραπεζών.

Τα γραφεία μας σήμερα απασχολούν άνω των τριάντα (30) εξειδικευμένων νομικών συμβούλων και νομικών παραστατών στα Ελληνικά Δικαστήρια με πλούσια εμπειρία καλύπτοντας όλους τους τομείς του Δικαίου. Υπάρχει δίκτυο συνεργατών (νομικών συμβούλων, πιστοποιημένων Διαμεσολαβητών, οικονομολόγων κτλ.) σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και στο Εξωτερικό.

Νομικοί Σύμβουλοι

 • Ελίνα Χαλδαίου, Νομικός Σύμβουλος, δικηγόρος, με εξειδίκευση στο Εμπορικό, Τραπεζικό και Ναυτιλιακό Δίκαιο, κάτοχος LLM Ναυτιλιακών Σπουδών, LLM Οικονομικών σπουδών.
 • Φιλόστρατος Στρούμπος, Νομικός Σύμβουλος, δικηγόρος, κάτοχος master (LLB) του Αγγλικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Πανεπιστήμιο του Essex Αγγλίας και του Εθνικoύ Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με εξειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, Δημόσιο, Εμπορικό και Δίκαιο Κεφαλαιουχικών Επιχειρήσεων.
 • Έλενα Ζωγράφου,  Νομικός και Φοροτεχνικός σύμβουλος, δικηγόρος, με εξειδίκευση στο Δημόσιο, στο φορολογικό Δίκαιο   και  Διοικητικό Δίκαιο, στον Τομέα των Ακινήτων και στο Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
 • Παναγιώτης Τουρής,  νομικός και φοροτεχνικός σύμβουλος Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στο Δημόσιο και Φορολογικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιρειών, συγχωνεύσεις και συστάσεις εταιρειών.
 • Παρασκευή Δήμου, Νομικός Σύμβουλος , δικηγόρος, κάτοχος master DEA Πανεπιστημίου Στρασβούργου, με εξειδίκευση στο Εμπορικό και Επιχειρηματικό Δίκαιο και στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ειδικοί Νομικοί Σύμβουλοι

 • Γεώργιος Θ. Ράϊκος, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω – Νομικός Σύμβουλος, Μέλος ΔΣΑ, με 25ετή εμπειρία σε θέματα Εμπορικού Δικαίου, Θέματα Φορολογικού Δικαίου και σε θέματα τραπεζικού και Εμπορικού Δικαίου με εξειδίκευση στον τομέα αναγκαστικής εκτέλεσης και Ενέργεια .
 • Ιωάννα Νιφοροπούλου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω– Νομικός Σύμβουλος,/ LLM, Μέλος του ΔΣΑ με 25ετή εμπειρία, με εξειδίκευση σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σε Θέματα ακινήτων και σύστασης κεφαλαιουχικών εταιρειών
 • Alexandra  ΑLLEMAND, Νομικός Σύμβουλος,/ LLM,  κάτοχος  D.E.S.S. Droit communautaire, Université Paris I, Panthéon - Sorbonne Option : droit de la concurrence et propriété industrielle / intellectuelle D.E.A. Droit européen des affaires, Université Lyon III, Option : propriété industrielle, concurrence, distribution, droit du commerce international, Arbitrage. Με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πρακτικές Εναρμόνισης με Κοινοτικές Οδηγίες
 • Μαρία Φωτίου Κατσαρή, Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος,/ LLM, Μέλος του ΔΣΘ με 20ετή εμπειρία, σε θέματα Ναυτικού Δικαίου, Θέματα Ακίνητης Περιουσίας και Θέματα Τραπεζικού και Εμπορικού Δικαίου, εξειδικευμένη σε είσπραξης επισφαλών απαιτήσεων και αναγκαστικής εκτέλεσης  Εμπορικών Επιχειρήσεων.
 

 

 

Περισσότερα ...


ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το Στελεχιακό μας Δυναμικό απαρτίζεται από ένα δίκτυο εξειδικευμένων νομικών / LLM, μέλη του ICC σε Ελλάδα και Ευρώπη με εξειδίκευση:

 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ / ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ
 • ΕΜΠΟΡΙΚΟ KAI ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
 • ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • G.D.P.R. - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 • ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ / ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
 • ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ
 • ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
 • ΔΙΚΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ & ΣΗΜΑΤΩΝ
 • ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
 • ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ & ΕΞΑΓΟΡΕΣ
 • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Στελεχιακό Δυναμικό:

Αγγελίδης Αλέξανδρος - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Γιανναράκος Διονύσιος - Αστικό, Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο.   
Αθανασιάδου Ελένη - Εμπορικό Δίκαιο, Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Γιάχου Βασιλική - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.   
Αναγνωστόπουλος Νικ. - Τραπεζικό Δίκαιο, Κεφαλ.Εταιρείες.
Διακανδρέου Εμμανουέλα - Ενοχικό, Αστικό, Μεταφορές.  
Ανανιάδου Γεωργία - Διοικητικό.
Ηλιάδου Τατιάνα - Ενοχικό, Αστικό, Διεθνείς Μεταφορές.
Αντωνάκου Μαρία - Εμπορικό Δίκαιο, Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Θεοφανόπουλος Βασ. - Τραπεζικό Δίκαιο, Κεφαλ. Εταιρείες.
Αράπογλου Κώστας - Τραπεζικό Δίκαιο, Κεφαλ.Εταιρείες.
Θραψιάδη Ευαγγελία - Εμπορικό, Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Αυγέρης Κωνσταντίνος - Εμπορικό Δίκαιο, Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Ιωαννίδης Μιχαήλ - Αστικό, Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο.
Βούζας Λάμπρος - Εμπορικό, Πτωχευτικό, Συμβάσεις Εμπορικό, Ακίνητα.
Καλαπόδης Γεώργιος - Ενοχικό, Διοικητικό.  Βούη Λουκία - Ενοχικό, Διοικητικό.
Καλογήρου Αικατερίνη - Εμπορικό, Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Κατσαβός Ευάγγελος - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Μυλωνάς Κωνσταντίνος - Ακίνητη Ιδιοκτησία, Θέματα Ακινήτων.
Κουρούπης Αστέριος- Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Ούστογλου Αλεξάνδρ - Τραπεζικό Δίκαιο, Κεφαλ.Εταιρείες.
Κυπραίος Κωνσταντίνος - Αστικό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο.
Παλαιογιάννης Μάνθος - Αστικό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο.
Μανουρά Ελένη - Εμπορικό Δίκαιο , Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Παναγιωτόπουλος Πέτρος - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Μαντζούδη Σωτηρία - Τραπεζικό Δίκαιο, Κεφαλ.Εταιρείες.
Παναγιωτόπουλος Σταμ. - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Μαρτίδου Δέσποινα - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Παπαγεωργίου Γεωργία - Ενοχικό, Αστικό, Διεθνείς Μεταφορές.
Μελανίτη Γεωργία - Ενοχικό, Διοικητικό, Αναγκαστική Εκτέλεση, Αστικό.
Παπακώστας Ιωάννης - Ακίνητη Ιδιοκτησία, Θέματα Ακινήτων.
Μπέλτσου Ελευθερία - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Παραουλάκης Γεώργιος - Αναγκαστική Εκτέλεση, Αστικό.
Μπότσαρης Ανδρέας - Εμπορικό, Πτωχευτικό, Συμβάσεις.
Παράσχος Νικόλαος- Αστικό Δίκαιο, Εργατικό Δίκαιο.
Μπούθας Απόστολος - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.
Πίγγου Ιφιγένεια - Εμπορικό, Ακίνητα, Επιχειρήσεις.

Περισσότερα ...


ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσφέρουμε Συνολικές λύσεις σε Επιχειρήσεις και παρέχουμε συμβουλευτική νομική υποστήριξη σε επίπεδα:

 • κατάρτισης συμβάσεων συνεργασίας,
 • αντιπροσωπείας,
 • πώλησης,
 • μίσθωσης,
 • χρηματοδότησης, με όλες τις δυνατές προς τούτου εξασφαλίσεις
 • αξιολόγησης προληπτικών πιστοληπτικών ελέγχων και αντίστοιχων νομικών εισηγήσεων, ώστε να αναλύονται οι κίνδυνοι και οι δυνατότητες ανά περίπτωση.

Προσφέρουμε:

 • Τακτική ενημέρωση των πελατών μας με αποστολή ενημερώσεων για τις αλλαγές του νομικού πλαισίου στον Ελληνικό, αλλά και στον Ευρωπαϊκό χώρο, ώστε να παρακολουθούν τα στελέχη των επιχειρήσεων τις επιχειρηματικές εξελίξεις υπό το πρίσμα των νομικών δυνατοτήτων που τους παρέχονται.
 • Συμπαράσταση και διαπραγμάτευση με εξειδικευμένους συνεργάτες μας για κατοχύρωση μελλοντικών – υπό κατάρτιση- συνεργασιών πελατών μας.
 • Παρακολούθηση συμμόρφωσης στον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (G.D.P.R.)
 • Επικαιροποίηση υφιστάμενων συμβάσεων συνεργασίας σε πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, αντιπροσώπους κλπ
 • Αξιοποίηση νέων δυνατοτήτων που παρέχονται από τις αλλαγές – μεταρρυθμίσεις του νομικού πλαισίου και των τροποποιήσεων των ισχυόντων διατάξεων, αλλαγές που το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ώστε να λαμβάνονται υπ όψιν οι κίνδυνοι και οι δυνατότητες ανάλογα με το ισχύον νομικό καθεστώς (αλλαγές στο Πτωχευτικό Δίκαιο, στο Δίκαιο Αναγκαστικής Είσπραξης Επιχειρηματικών Απαιτήσεων, στις Φορολογικές Διατάξεις, στα Εργασιακά, στην προστασία των οφειλετών, στις νέες πρακτικές νομικής θωράκισης επιχειρήσεων κλπ)

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση προσωπικού επιχείρησης ως προς τα κάτωθι θέματα:

 • Νομικές συνέπειες
 • Συνήθεις πρακτικές της αγοράς
 • Δυνατότητες και «παγίδες» του επιχειρηματικού περιβάλλοντος

 

Περισσότερα ...


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινώντας την πορεία μας το 1992 και συνεχίζοντας με αμείωτο δυναμισμό μέχρι σήμερα, διατηρούμε πάντοτε τον αρχικό μας στόχο και δέσμευση: να παρέχουμε υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες, και να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της νομικής πρακτικής, δρώντας αποτελεσματικά, αξιόπιστα και με συνέπεια. Πληθώρα θετικών αποφάσεων υπέρ των πελατών μας, θετικών συμβάσεων και επικερδών επενδύσεων, το επιβεβαιώνουν.

Στην πορεία των χρόνων έχουμε χτίσει μια ισχυρή φήμη όσον αφορά στη δυναμική μας προσέγγιση και την πλήρη δέσμευσή μας στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε πάντοτε υψηλά τα πρότυπα της δεοντολογίας και της επαγγελματικής ακεραιότητας.


ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ

Στηρίζουμε το όραμα και τους στόχους των πελατών μας, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τόσο το Νομικό, όσο και το Φορολογικό και Επιχειρηματικό περιβάλλον, φροντίζοντας πάντα να διατηρούμε τις ίδιες βασικές αρχές της αξιοπιστίας, ειλικρίνειας και διαφάνειας. Στοχεύουμε στη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ενώ κάνουμε το μέγιστο δυνατό προκειμένου να υπερβούμε τις προσδοκίες τους παρέχοντας αποτελεσματικές και ανταγωνιστικές νομικές υπηρεσίες.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter