ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, διαθέτουν σημαντική πείρα στο χειρισμό τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων, και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας.

ΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το γραφείο μας πέτυχε την έκδοση της δεκτής απόφασης για την υπαγωγή των εντολέων μας στις διατάξεις του ν. 3869/2010 (ν. Κατσέλη - Ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων) και συγκεκριμένα το γραφείο μας ΠΕΤΥΧΕ:
Συνεκδίκαση αιτήσεων συζύγων. Υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 3869/2010 και των οφειλών προς τον ΟΑΕΔ (πρώην ΟΕΚ). Οριστική ρύθμιση. Απόρριψη ενστάσεως αοριστίας και καταχρηστικότητας. Ιδιωτικοί Υπάλληλοι με καθεστώς ανεργίας του αιτούντος και σύμβαση ορισμένου χρόνου για την αιτούσα. Μέσο οικογενειακό εισόδημα περίπου 800 € για μια τετραμελή οικογένεια (ύπαρξη δύο ανηλίκων τέκνων). Εξαιρεί από την εκποίηση το σύνολο της ακίνητης και κινητής (αυτοκίνητο) περιουσίας του αιτούντος !!!

Ειδικότερα εξαιρεί το δικαίωμα της ψιλής κυριότητας σε ποσοστό 50% ενός διαμερίσματος στην Αργυρούπολη Αττικής του Δ ορόφου, 70 τετραγωνικών μέτρων, ενός οικοπέδου 150 τμ στο νομό Αρκαδίας και ενός αγροτεμαχίου 4.000 τμ επίσης στον ίδιο νομό, καθώς εκτιμά ασύμφορη την εκποίηση αυτών. Συνολικό ύψος δανεισμού 28.455 € και υποχρέωση καταβολής μόνο του ποσού των 4.425 € σε βάθος πενταετίας. Διαγραφή οφειλής ποσού 24.000 € περίπου. Εξαίρεση της κύριας κατοικίας της αιτούσας με ρύθμιση 240 δόσεων εκ των οποίων οι πρώτες 60 με μηδενικές καταβολές σύμφωνα με το άρθρο 9 του ν. 3869/2010 και υποχρέωση καταβολών 154 € για 180 δόσεις. Συνυπολογισμός των καταβληθέντων ποσών με την ΠΔ. Επίκληση εφαρμογής του άρθρου 9 παρ. 2 του ν. 3869/2010 για μερική κάλυψη της δόσης από το Ελληνικό Δημόσιο.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter