ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, διαθέτουν σημαντική πείρα στο χειρισμό τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων, και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας.

Μεγάλες διαγραφές σε οφειλές καταναλωτικού και επιχειρηματικού δανείου

Τα δικηγορικά γραφεία «Λεκκάκου & Συνεργάτες», μέσω των διμερών διαπραγματεύσεων, αλλά και των δικαστικών ενεργειών τους, οι οποίες οδηγούν συνεχώς στην έκδοση αποφάσεων υπέρ των δανειοληπτών, αυξάνουν τη διαπραγματευτική δύναμη των οφειλετών και επιτυγχάνουν για αυτούς ευνοϊκές ρυθμίσεις με σημαντικές διαγραφές και συμφέροντες όρους. Παρακάτω παρατίθενται πρόσφατες ρυθμίσεις δανειακών συμβάσεων που πέτυχαν τα γραφεία μας για τους πελάτες μας: 

 

Α.Φ.:20302 Ρύθμιση επιχειρηματικού δανείου ύψους 20.000€ με μείωση 60% της οφειλής 

Μετά από διμερείς διαπραγματεύσεις, τα γραφεία μας πέτυχαν συμφωνία με τους πιστωτές «DOVALUE και INTRUM HELLAS – EUROBANK» του πελάτη μας, για τη ρύθμιση επιχειρηματικού του δανείου και μείωση της οφειλής, κατά62,99%. Αναλυτικά: 

 • Η συνολική οφειλή του πελάτη μας ανερχόταν στα 20.414,35€ 
 • Μετά από ρύθμιση, διαγράφηκε το ποσό των 12.860,00€ (62,99%) 
 • Το υπόλοιπο ποσό των 7.554,35€, ρυθμίστηκε προς εξόφληση και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το ποσό των 1.000€ θα δοθεί ως προκαταβολή και τα εναπομείναντα 6.554,35€ θα αποπληρωθούν έντοκα σε 36 δόσεις των 200€ 

 

Α.Φ.:20346 Διαγραφή δανειακής οφειλής 45.000€ που υπερβαίνει το 75% 

Κατόπιν διμερών διαπραγματεύσεων των γραφείων μας με τους πιστωτές «DOVALUEκαι INTRUMHELLAS DAC», συμφωνήθηκε η ρύθμιση καταναλωτικού δανείου σε πιστωτική κάρτα του πελάτη μας και η μείωση της οφειλής, κατά 35.000€. Αναλυτικά: 

 • Η συνολική οφειλή του πελάτη μας ανερχόταν στα 45.852€ 
 • Μετά από ρύθμιση, διαγράφηκε το ποσό των 35.252€ (76,88%)
 • Το υπόλοιπο ποσό των 10.600€, ρυθμίστηκε προς εξόφληση και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το ποσό των 5.000€ θα δοθεί ως προκαταβολή και τα εναπομείναντα 5.600€ θα αποπληρωθούν άτοκασε 6 δόσεις των 933,33€ 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter