ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, διαθέτουν σημαντική πείρα στο χειρισμό τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων, και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Mε την επίκληση ουσιαστικών και βάσιμων λόγων είναι εφικτή η μη διεξαγωγή πλειστηριασμού.

Τα Γραφεία μας επέτυχαν την αναστολή προγραμματισμένου για την Τετάρτη 23-2-2022 πλειστηριασμού ακινήτου εντολέα μας δυνάμει προσωρινής διαταγής που εκδόθηκε από το αρμόδιο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Πιο συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι αναλάβαμε τον δικαστικό χειρισμό της συγκεκριμένης υπόθεσης μόλις πέντε ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του πλειστηριασμού και ενώ στο μεταξύ είχε εκδοθεί προ ολίγων ημερών απορριπτική απόφαση επί της ανακοπής κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης του ακινήτου, το Δικαστήριο έκρινε ότι πιθανολογείται η ακύρωση του πλειστηριασμού με οριστική απόφαση και για αυτόν τον λόγο διέταξε την αναστολή του.
Eιδικότερα -ως προβάλαμε στο Δικαστήριο- δεν νομιμοποιείτο η εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις να προβεί στην εντολή προς διενέργεια του πλειστηριασμού καθότι οι ισχυρισμοί βάσει των οποίων επιχείρησε να θεμελιώσει την εξουσία της επί της απαιτήσεως που απορρέει από τη σύμβαση στεγαστικού δανείου που είχε συνάψει ο εντολέας μας με το πιστωτικό ίδρυμα είναι όλως αόριστοι και αβάσιμοι, ενώ έχει λάβει χώρα πλήθος πλημμελειών και ακυροτήτων στην επικαλούμενηη από την ίδια πώληση και μεταβίβαση της απαίτησης αυτής σε αλλοδαπή εταιρεία ειδικού σκοπού.
Κατά αυτόν τον τρόπο, μολονότιι εκ πρώτης όψεως είχαν εξαντληθεί οι δικονομικές δυνατότητες για τη διάσωση του συγκεκριμένου ακινήτου και ο πλειστηριασμός αυτού ήταν έτοιμος προς διενέργεια, κατέστη σαφές ότι με την επίκληση ουσιαστικών και βάσιμων λόγων είναι εφικτή η μη διεξαγωγή του λόγω της πιθανολογούμενης ακύρωσής του.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter