ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, διαθέτουν σημαντική πείρα στο χειρισμό τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων, και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Συζητήθηκε σήμερα στην πλήρη ολομέλεια του Αρείου Πάγου το θέμα της νομιμοποίησης των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων που εκπροσωπούν τα funds.

Το παρόν έδωσε και η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου Κρήτης, η οποία άσκησε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των δανειοληπτών και εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο Λεκκάκου Π. Κωνσταντίνα.

Αναπτύχθηκαν όλα τα νομικά επιχειρήματα που αφορούν στη μη απονομή της δικονομικής ιδιότητας του διαδίκου στις εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων σε δίκες αναγκαστικής είσπραξης απαιτήσεων οι οποίες έχουν τιτλοποιηθεί βάσει του νόμου 3156/2003.

Ακολούθησε η δυσμενής για τους δανειολήπτες εισήγηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος υιοθέτησε την θέση των τραπεζών και των fυnds.

Αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα με μεγάλο ενδιαφέρον η θέση του ανώτατου δικαστηρίου σε ολομέλεια μετά την μελέτη και την εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση των θέσεων και των επιχειρημάτων υπέρ των δανειοληπτών

Εγγραφή στο newsletter