ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα δικηγορικά γραφεία Lekkakou & Associates - Law Firm, διαθέτουν σημαντική πείρα στο χειρισμό τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων, και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας.

Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων, μέσω των διμερών διαπραγματεύσεων των γραφείων μας

Τα δικηγορικά γραφεία «Λεκκάκου & Συνεργάτες», μέσω των διμερών διαπραγματεύσεων, αλλά και των δικαστικών ενεργειών τους, οι οποίες οδηγούν συνεχώς στην έκδοση αποφάσεων υπέρ των δανειοληπτών, αυξάνουν  τη διαπραγματευτική δύναμη των οφειλετών και επιτυγχάνουν για αυτούς ευνοϊκές ρυθμίσεις με σημαντικές διαγραφές και συμφέροντες όρους. Παρακάτω παρατίθενται πρόσφατες ρυθμίσεις δανειακών συμβάσεων που πέτυχαν τα γραφεία μας για τους πελάτες μας: 

Α.Φ.:19775 Αναστολή πλειστηριασμού, ρύθμιση δανειακής σύμβασης και αποπληρωμή χρέους σε διάστημα 217 μηνών με μεγάλη μείωση επιτοκίου 

Ύστερα από διμερείς διαπραγματεύσεις, αλλά και νομικές ενέργειες με τον πιστωτή «DOVALUE – CAIRO No.2», οι δικηγόροι μας κατάφεραν να αναστείλουν πλειστηριασμό δανειολήπτη με προσημείωση ακινήτου, ρυθμίζοντας παράλληλα το χρέος σε δόσεις που θα αποπληρωθούν μέσα σε 217 μήνες και με μειωμένο επιτόκιο. Αναλυτικά: 

 • Η συνολική οφειλή του πελάτη μας ανερχόταν στα 77.285,05€ 
 • Μετά από ρύθμιση, διαγράφηκε το ποσό των 10.000€ (12,94%) 
 • Το υπόλοιπο ποσό των 67.285,05€, ρυθμίστηκε προς εξόφληση και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το ποσό των 59.035,05€ θα αποπληρωθεί με δόσεις σε διάστημα 217 μηνών, με το αρχικό επιτόκιο 7,185% να μειώνεται σε 4,815%, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 9.250€ θα αποπληρωθεί στο τέλος εφάπαξ και άτοκα

 

Α.Φ.:20342 Ρύθμιση οφειλής και αποπληρωμή χρέους σε 180 μήνες με αντικειμενική αξία προσημειωμένου ακινήτου πάνω από 450.000€ 

Τα γραφεία μας, μέσω διμερών διαπραγματεύσεων και νομικών ενεργειών με τον πιστωτή «INTRUM HELLAS – PIRAEUS SNF DAC», ρύθμισαν συνολική οφειλή 750.000€ πελάτη μας, ο οποίος είχε προσημειωμένο ακίνητο με αντικειμενική αξία τα 462.500€ και η αποπληρωμή του χρέους θα γίνει σε διάστημα 180 μηνών. Αναλυτικά: 

 • Η συνολική οφειλή του πελάτη μας ανερχόταν στα 750.000€ 
 • Μετά από ρύθμιση, διαγράφηκε το ποσό των 250.000€(33,33%) 
 • Το υπόλοιπο ποσό των 500.000, ρυθμίστηκε προς εξόφληση και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το ποσό των 100.000€ θα δοθεί ως προκαταβολή και τα εναπομείναντα 400.000€ θα αποπληρωθούν σε διάστημα 180 μηνών 

Α.Φ.:19986 Νέα ρύθμιση δανειακής οφειλής με προσημειωμένα ακίνητα αξίας άνω των 400.000€ 

Κατόπιν νομικών ενεργειών και διμερών διαπραγματεύσεων των δικηγόρων μας με τον πιστωτή «CEPAL – SYMBOL INVESTMENT DAC», ρυθμίστηκε δανειακή σύμβαση άνω των 650.000€ με προσημειωμένα δύο ακίνητα με ικανοποιητικό εμπορικό ενδιαφέρον, το πρώτο αντικειμενικής αξίας 175.500€ και το δεύτερο 214.500€. Αναλυτικά: 

 • Η συνολική οφειλή του πελάτη μας ανερχόταν στα 663.423,82€ 
 • Μετά από ρύθμιση, διαγράφηκε το ποσό των 263.423,82€ (39,7%) 
 • Το υπόλοιπο ποσό των 400.000, ρυθμίστηκε προς εξόφληση και θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το ποσό των 50.000€ θα δοθεί ως προκαταβολή και τα εναπομείναντα 350.000€ θα αποπληρωθούν άτοκασε διάστημα 60 μηνών 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Νίκος Γεωργακάκης

  Πριν από 4 χρόνια, ψάχνοντας καταρτισμένο δικηγόρο – διαμεσολαβητή να εκπροσωπήσει την εταιρεία μου στις τράπεζες για κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, βρέθηκα στο γραφείο της Κας. Λεκκάκου. Από την πρώτη στιγμή βρήκα έναν επαγγελματισμό, μία συνέπεια, ουσιαστική ανταπόκριση στα πολλά και ποικίλα ζητήματά μου και κυρίως ήθος. Η Κα. Λεκκάκου και οι συνεργάτες της έχουν πλήρη επιστημονική κατάρτιση και επιχειρηματολογία για την θετική αντιμετώπιση των Τραπεζών, Funds και Servicers, στις καταχρηστικές διεκδικήσεις τους!!! Πορευόμαστε μαζί 4 χρόνια τώρα με μόνο επιτυχίες και διεκδικήσεις προς όφελος της ξενοδοχειακής μου εταιρείας.

 • Αρτέμης Μαυρικάκης

  Νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσω το γραφείο σας για τις υπηρεσίες του, σχετικά με την διευθέτηση της υπόθεσης μου για την ξενοδοχειακή μου επιχείρηση, να επισημάνω ότι: Από την πρώτη επαφή που είχα με το γραφείο σας, διαπίστωσα την μεθοδικότητα, την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών του. Δεν μου αφήσατε κανένα ερώτημα αναπάντητο και η συνεχής επαφή μας, μου έδινε σιγουριά και αισιοδοξία για το ευκταίο αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος, ότι είστε σε θέση να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι δανειολήπτες.

 • Γιώργος Οικονόμου

  Υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση, εφευρετικότητα και επινόηση αδιάσειστων επιχειρημάτων, που διακρίνονται από μαθηματική δομή και την συνακόλουθη βεβαιότητα. Υπευθυνότητα και ενσυναίσθηση, άψογη και υποστηρικτική συμπεριφορά. Άριστος χειρισμός των υποθέσεων. Η Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνει γίνεται προσωπικό της βίωμα και, με αριστοτεχνικά δομημένες τοποθετήσεις κερδίζει και τις πλέον δύσκολες υποθέσεις. Αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που την εμπιστεύονται ιδιώτες, αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα πλειστηριασμών ή άλλες δύσκολες υποθέσεις. Εμπιστεύομαι, απόλυτα την κυρία Κωνσταντίνα Λεκκάκου & τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες του γραφείου της. 100% ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Οφείλω πολλά ευχαριστώ για τις κερδισμένες μου υποθέσεις και εύχομαι να κερδίσει την υψηλή αναγνώριση και τιμή που της αξίζει, αφενός σαν άνθρωπος και αφετέρου λόγω των πολλαπλών επιτυχιών της απέναντι στα Funds.

 • Νίκος Κουριδάκης

  Άριστη συνεργασία με όλο το επιτελείο και άρτια ενημερωμένοι όλοι τους, πάντα με την ανθρώπινη προσέγγιση, χωρίς να υπόσχονται μαγικές λύσεις, με αρίστη νομική κατάρτιση, όπως ακριβώς και εσείς Κα. Κωνσταντίνα Λεκκάκου αντιμετωπίσατε την δική μου περίπτωση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ. Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες.

 • Αναστασία Κυπαρίση

  Εγώ θα σταθώ στο ανθρώπινο και μόνο κομμάτι της Κας. Λεκκάκου και των συνεργατών της. Θα ήθελα έναν έναν προσωπικά να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που πολλές και συνεχόμενες φορές μπήκατε στην διαδικασία να με καλέσετε και να μου εξηγήσετε ένα ένα τα βήματα που κάνετε, τόσο για εμένα, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια μου. Μου δείξατε πως ψάχνετε κάθε οδό, προκειμένου να οδηγηθούμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε που πάνω απ' όλα σέβεστε και είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Εγγραφή στο newsletter