Τα δικηγορικά γραφεία K.P.L. & Partners ιδρύθηκαν το 1992 και σήμερα στεγάζονται στον Δήμο Ελληνικού (Υμηττού 5) πλησίον Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Επί δεκαετίες το σύνολο των συνεργατών των γραφείων μας, προσφέρουμε αδιάλειπτα νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας την αναγκαία θωράκιση και νομική κάλυψη στους πελάτες μας.

Τα δικηγορικά γραφεία «KPL & Partners LAW FIRM» αναλαμβάνουν υποθέσεις από όλο το φάσμα του δικαίου με ειδίκευση στο Τραπεζικό δίκαιο και σε θέματα προστασίας δανειοληπτών, στο εμπορικό δίκαιο και στο δίκαιο αναγκαστικής εκτέλεσης.

Έμπειροι, καταρτισμένοι και δραστήριοι νομικοί συνεργάτες στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα εκπροσωπούν και υποστηρίζουν τους πελάτες μας με υπεύθυνο χειρισμό και αξιοπιστία προσφέροντας εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε νομικό πρόβλημα.

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από δικηγόρους, δικαστικούς επιμελητές, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, λογιστές, φοροτεχνικούς ο συντονισμός των οποίων γίνεται στοχευμένα για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα γραφεία μας ενθαρρύνοντας τον ήδη πετυχημένο στο εξωτερικό και νεοσύστατο στην Ελλάδα Θεσμό της Διαμεσολάβησης διαθέτει Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές - συνεργάτες μας, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες Διαμεσολαβητή όσο και Νομικού Παραστάτη κατά τη διαδικασία της Διαμεσολάβησης και κατά το στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Αλλοδαπές και ελληνικές εταιρείες έχουν εμπιστευθεί τα γραφεία μας όσον αφορά την νομική τους υποστήριξη ενώ ανήκουμε στους νομικούς συμβούλους αρκετών εταιρειών, συλλόγων και ομίλων επιχειρήσεων.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ...

  • προσφέρουμε πολυεπίπεδη υποστήριξη χάρη στο πλούσιο δίκτυο συνεργατών
  • εγγυόμαστε τον επαγγελματισμό μας στη διαχείριση υποθέσεων
  • διακατεχόμαστε από υπευθυνότητα και εξειδίκευση
  • διαθέτουμε εξειδικευμένα στελέχη, με άριστη θεωρητική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία
  • βρισκόμαστε ενημερωμένοι για όλες τις τρέχουσες αλλαγές σε νομικό, οικονομικό, πολιτικό και εμπορικό επίπεδο
  • υποδεικνύουμε πάντα την πιο πρόσφορη οδό για την ευδοκίμηση των επιδιώξεων των πελατών μας